Dialogen in Amsterdam, open deelname

In Jungle Amsterdam Oost organiseert Stichting Kezban voor de vrouwen in Oost de volgende dialogen:

• 27 januari: Communicatie binnen het gezin. Hoe kan je geweldloos en effectief communiceren?
  • 3 februari: Grensoverschrijdend gedrag binnen partnerrelaties”. Denk bijvoorbeeld aan het bedreigen, klein houden of beledigen van je partner. Wat is toelaatbaar en wanneer wordt een duidelijke grens overschreden?
  • 10 februari: Onveiligheid binnen relaties bespreekbaar maken. Hoe ga je het gesprek met anderen aan als je jezelf onveilig voelt binnen je relatie, of hoe doe je dat als je de indruk hebt, dat een vriendin of kennis zich onveilig thuis voelt?

Tussen 9 en 11 uur zijn vrouwen uit Oost welkom in Jungle. Kijk hier voor de agenda.

Lees ook

Wandeldialogen: de Creatieve kracht van Stichting Kezban

Altijd een stapje voor Wandeldialogen: een laagdrempelige, praktische en creatieve toepassing van de werkwijze van Stichting Kezban. Creatieve kracht zit in iedereen. Bij Stichting Kezban krijg je alle kansen om je creatieve kracht te laten zien. En juist in...

Word Nu Dialoogleider