Film bestel pagina

De films Als ik haar was of Hou mijn hart vast zijn te bestellen voor €50,- per stuk, inclusief verzendkosten. U kunt de films bestellen door het bestelformulier in te vullen en te betalen. Als uw betaling binnen is, worden de films verzonden. Houd rekening met een levertijd van vijf tot twintig dagen .

 

[mollie-forms id=”1500″]

Het bespreekbaar maken van taboe-onderwerpen binnen de allochtone gemeenschap is zeker niet makkelijk. Hoe bereik je deze doelgroep? Hoe zorg je dat mensen zaken als eergerelateerd geweld, huwelijksdwang en gedwongen achterlating op een veilige manier met elkaar kunnen bespreken? 

Speciaal hiervoor ontwikkelde Stichting Kezban een effectieve dialoogmethode. In laagdrempelige, wijkgerichte bijeenkomsten, spreken deelnemers met elkaar onder leiding van speciaal getrainde dialoogleiders.

Getrainde pool van ervaringsdeskundigen en sleutelfiguren

Al onze dialoogleiders zijn intensief getraind in de Socratische methode. Bovendien bestaat onze pool voor meer dan 90% uit ervaringsdeskundigen en/of sleutelfiguren uit de doelgroep. Dit zorgt voor een goede opkomst bij bijeenkomsten en echte verbinding met de achterban. Door hun voorbeeldrol en de positieve respons van de dialoogdeelnemers, groeit ook het zelfvertrouwen van de dialoogleiders en hun persoonlijke kracht.

 

“Ontroerend was bijvoorbeeld het verhaal van de moeder die zich lang liet slaan, onderdrukt werd door de schoonfamilie en zich hierdoor zwak voelde. Op de dialoogbijeenkomst vertelde ze hier open over en haar dochter reageerde onverwacht: “ik heb je juist altijd als voorbeeld gezien en vond je heel sterk”. Moeder en dochter omhelsden elkaar en hun relatie werd hierna merkbaar warmer.”

Dialoogleider generatiedialoog, Stichting Kezban

Word Nu Dialoogleider